24. 3. 2010

 PROLOGIS OZNAMUJE NOVÉHO ZÁKAZNÍKA V PROLOGIS PARKU SZCZECIN.
ProLogis podpisuje nájomnú zmluvu na 3 650 metrov štvorcových so spoločnosťou TM Toys.


Varšava – 30. marca 2010 – ProLogis (NYSE: PLD), jeden z popredných medzinárodných poskytovateľov distribučných nehnuteľností, dnes oznámil podpísanie nájomnej zmluvy na 3 650 metrov štvorcových skladovacích priestorov v ProLogis Parku Szczecin spoločnosti TM Toys, jednému z najdlhšie pôsobiacich distribútorov hračiek v Poľsku.

Spoločnosť TM Toys bude využívať priestory v ProLogis Parku Szczecin, jedinom modernom kvalitnom logistickom parku v severozápadnom Poľsku.

"V Poľsku sme piatym (prvým nezávislým) distribútorom značkových a licencovaných hračiek," povedala Magdalena Duhanik-Persson, prezidentka spoločnosti TM Toys Sp. z o.o. "Doteraz sme zabezpečovali všetky logistické operácie z našich vlastných skladov, ktoré sú už vďaka rastu spoločnosti príliš malé, a tak sme sa rozhodli, že moderné skladovacie priestory ponúkané ProLogisom budú tým najefektívnejším a profesionálnym riešením. Dôležitú úlohu zohral tiež fakt, že skladovacie priestory sú v blízkosti nášho sídla."

„Sme veľmi radi, že si spoločnosť TM Toys vybrala náš logistický park v Szczecine,“ povedal

Maciej Madejak, prvý viceprezident spoločnosti ProLogis v Poľsku. „Toto je druhá nájomná zmluva, ktorú sme v poslednej dobe v tomto parku uzavreli, čo dokumentuje jeho strategickú polohu. ProLogis Park Szczecin je umiestnený na križovatke všetkých miestnych dopravných komunikácií. Je to veľmi dôležitý distribučný stred pozdĺž severojužného paneurópskeho dopravného koridoru, ktorý vedie z južnej Škandinávie cez Oder route do Českej republiky a z Rakúska do stredozemných prístavov.“

ProLogis Park Szczecin je moderný distribučný park s celkovou rozlohou viac ako 41 600 metrov štvorcových skladovacích priestorov. Park je strategicky umiestnený na okraji obce  Goleniów na východnej strane diaľnice S3 (Szczecin-Świnoujście), 35 kilometrov od centra Szczecina, 65 kilometrov od námorného prístavu Świnoujście a iba 7 kilometrov od letiska Goleniów.

Spoločnosť Dancook, dánsky výrobca vybavenia na barbecue a grilovanie, drevených brikiet a triesok na podpal pri grilovaní, tiež využíva priestory v ProLogis Parku Szczecin.