6. 4. 2010

 NOVÝ ZÁKAZNÍK V PROLOGIS PARKU CHORZÓW.
ProLogis podpísal nájomnú zmluvu na 15 750 metrov štvorcových.

Varšava – 15. apríla 2010 – ProLogis (NYSE: PLD),
jeden z popredných medzinárodných poskytovateľov distribučných nehnuteľností, dnes oznámil podpísanie nájomnej zmluvy na 15 750 metrov štvorcových v ProLogis Parku Chorzów s dovozcom a distribútorom náhradných dielov a doplnkov do áut. Pri tejto transakcii zastupovala spoločnosť ProLogis realitná agentúra Colliers International.

„Poľské spoločnosti dosahujú na miestnom trhu výborné výkony,“ povedal Michał Czarnecki, viceprezident pre Leasing & Development spoločnosti ProLogis v Poľsku. „Sme veľmi radi, že poľské spoločnosti budujú svoju pozíciu s pomocou služieb a nehnuteľností, ktoré ponúka ProLogis. Naša spoločnosť sa vždy snažila napĺňať motto „zákazník je na prvom mieste“, a preto som si istý, že táto nájomná zmluva je začiatkom dlhodobej spolupráce.“

ProLogis Park Chorzów je moderný distribučný park zahŕňajúci deväť budov s celkovou rozlohou viac ako 233 000 metrov štvorcových skladovacích a kancelárskych priestorov.

Park má výbornú polohu v blízkosti diaľnice A4, ktorá spája Nemecko s Ukrajinou a blízko križovatky dvoch najväčších poľských dopravných ťahov momentálne vo výstavbe – východozápadná diaľnica A4 a severojužná diaľnica A1 – a 40 kilometrov od letiska Pyrzowice, ktoré umožňuje flexibilné skladovanie a efektívnu distribúciu na miestne trhy do susedných krajín.

Medzi ďalších zákazníkov v ProLogis Parku Chorzów patria: Aldi, CJ International, C.Hartwig Gdynia, Danone, FM Polska, Kuehne+Nagel, Mid Ocean Logistics, Raben, Saint Gobain Construction Products, Wilhelm Karmann a VIP Collection.

Portfólio ProLogis v Hornom Sliezsku zahŕňa päť distribučných parkov (27 budov) s celkovou rozlohou viac ako 520 000 metrov štvorcových skladovacích a kancelárskych priestorov.