28. 2. 2013

 GEFCO otvára námornú linku z Francúzska do Izraela
GEFCO zabezpečuje od 1. februára novú námornú zbernú službu z Francúzska do Izraela na týždennej frekvencii.  Službu riadi oddelenie Overseas GEFCO Francúzsko a jej izraelský partner Is-Line, riadi skladisko GEFCO vo Vitrolles. Čas prepravy je približne šesť dní.
Okrem námornej prepravy sú v ponuke ďalšie služby s pridanou hodnotou vrátane prípravy objednávky, prekládky, prepravy, preclenia a konsignačného vyzdvihnutia a konsolidácie.

Dongfeng GEFCO optimalizuje logistické operácie v novom sklade DPCA v Pekingu
Spoločnosť Donfeng Peugeot-Citroën Automotive (DPCA) zvolila Dongfeng GEFCO za svojho logistického partnera pre zabezpečenie prác v sklade nových dielov automobilového výrobcu v Pekingu.
Nové zariadenie, ktoré je v súčasnosti najväčším skladovým komplexom pre automobilové diely DPCA v Číne, zásobuje 200 predajcov vozidiel Peugeot a Citroën 4S na severe a severovýchode krajiny. V rámci tohto nového partnerstva poskytuje Dongfeng GEFCO optimálne riadenie skladu a denne tiež dodáva náhradné diely predajcom v týchto regiónoch.
„GEFCO sa zaväzuje dodávať svojim zákazníkom najefektívnejšie logistické riešenia s cieľom skvalitniť riadenie zásobovacieho reťazca a znížiť náklady", uviedol Andrea AMBROGIO, Generálny riaditeľ GEFCO Čína. „GEFCO už spolupracovalo s DPCA v rámci významných partnerstiev v Číne a veľmi sa tešíme príležitosti rozšíriť našu spoluprácu na tomto novom projekte v Pekingu."

Mercurio Pallia získala ocenenie na podujatí Mahindra Transport Excellence 2012
Pri príležitosti odovzdávania cien Mahindra Transport Excellence 2012, ktoré sa konalo v januári v Delhi, bola spoločnosť Mercuiro Pallia Logistics vyhlásená víťazom severného regiónu za alternatívne myslenie v kategórii Majiteľ vozového parku za výnimočné služby v oblasti riadenia vozového parku.
Vipul Nanda, Generálny riaditeľ Mercurio Pallia a Sanjay Bansal, partner v Pallia Transport, prijali ocenenie od svojho zákazníka Mahindra & Mahindra.

GEFCO Španielsko rozširuje CSR aktivity podporou organizácií AMBIT a PROCLADE
V súlade s politikou sociálneho záväzku a kódexom korporátnej zodpovednosti podpísala španielska pobočka GEFCO dohody s dvomi neziskovými organizáciami - so združením AMBIT a nadáciou PROCLADE.
Združenie AMBIT aktívne podporuje sociálnu spravodlivosť a dôstojnosť väznených osôb a bývalých väzňov. Mimovládna organizácia PROCLADE podporuje programy presadzujúce poctivý obchod v rozvojových krajinách.
GEFCO Španielsko bude finančne podporovať aktivity týchto dvoch charitatívnych organizácií.