29. 2. 2013

 Beiersdorf sa začína spoluprácu so spoločnosťou CHEP a končí so systémom bielych paliet v Ibérii.
Spoločnosť CHEP, celosvetový líder v poskytovaní poolingových riešení v oblasti paliet a kontajnerov oznámila, že kozmetická spoločnosť Beiersdorf SA, výrobca značky NIVEA a iných celosvetových značiek starostlivosti o pleť, v Ibérii končí so systémom bielych paliet a začína využívať poolingový systém paliet spoločnosti CHEP.
Arantxa García, manažérka pre Logistiku & VAS Beiersdorf SA , oznámila:“Spoločnosť CHEP nám ponúka mnoho výhod, vrátane nižších nákladov na dodávateľský reťazec ako aj lepší servis, kvalitu a kontrolu paliet vďaka svojmu systému  Portfolio+Plus. CHEP nám takisto umožňuje znižovať náš vplyv na životné prostredie využívaním poolingového systému. Udržateľnosť je pre nás prioritou.“
Spoločnosť so sídlom v Nemecku podpísala zmluvu so spoločnosťou CHEP na 50 000 paliet ročne, ktoré sa majú využiť pri aktivitách odberu z veľkoskladu a na distribúciu v Španielsku a Portugalsku. CHEP dohoda zahŕňa činnosti odberu ako aj 100 % jej domáceho toku, čo umožní spoločnosti Beiersdorf SA znížiť mieru poškodenia produktov a prepravné náklady, optimalizovať kontrolu paliet a zlepšiť efektívnosť svojej prevádzky.
Viceprezidentka spoločnosti CHEP a generálna riaditeľka v krajine, Laura Nador, uviedla: „Tímy CHEP a Beiersdorf SA vytvorili obchodný prípad na základe našich strategicky usporiadaných možností dodávateľského reťazca, odborných zdrojov, služieb a udržateľnosti.
„Beiersdorf SA uznal pozitívne výhody systému CHEP z hľadiska úspory nákladov, vyššej spokojnosti zákazníkov a nižšieho vplyvu na životné prostredie v porovnaní so systémom vlastných paliet. S radosťou vítame Beiersdorf SA v rodine CHEP."