22. 7. 2013

 DB Schenker Logistics predlžuje prenájom v PointParku Prague D1
Bratislava 22. júla 2013
– Spoločnosť DB Schenker Logistics, jeden z popredných poskytovateľov integrovaných logistických a globálnych špedičných služieb na svete, predĺžila prenájom priestorov s rozlohou 6 353 m2 v logistickom areáli PointPark Prague D1 spoločnosti P3, kde je druhým najväčším nájomcom.
Spoločnosť DB Schenker Logistics využíva skladové priestory v tejto lokalite už sedem rokov a priebežne rozširuje prenajatú plochu. Nedávne predĺženie prenájmu znamená, že DB Schenker Logistics v súčasnosti využíva viac než 28 000 m2 skladových a logistických priestorov.
Tomáš Holomoucký, riaditeľ spoločnosti DB Schenker Logistics v Českej republike, dodáva: „Priestory v PointParku Prague D1 využívame pre skladovanie a logistické služby s pridanou hodnotou pre niekoľko našich významných zákazníkov. Sme spokojní s lokalitou logistického parku a oceňujeme služby a predovšetkým flexibilitu spoločnosti P3, ktorá nám umožňuje optimálne usporiadanie prenajatých priestorov na mieru potrebám našej spoločnosti a našich klientov.“
PointPark Prague D1 sa nachádza v blízkosti Strančic, iba 16 km od Prahy, na diaľnici D1 v smere do Brna a Bratislavy. Logistický park zahŕňa 4 skladové budovy, z ktorých jedna s veľkosťou 19 200 m2 bola skolaudovaná na konci júna. K dispozícii pre ďalšiu výstavbu tak v danej lokalite zostáva už len 20 000 m2.
„Teší nás, že tak významný zákazník, ako je spoločnosť DB Schenker Logistics, naďalej expanduje a predlžuje prenájom priestorov v areáli PointPark Prague D1, čo považujeme za významný prejav dôvery v túto lokalitu a jej infraštruktúru,“ prehlásil Peter Bečár, výkonný riaditeľ PointPark Properties pre Českú republiku a Slovensko.