16. 8. 2013

 Spoločnosť PointPark Properties menovala Noru Hategan na pozíciu Business Development Manager

Bratislava 16. augusta 2013
– PointPark Properties (P3), významná európska spoločnosť zaoberajúca sa správou a developmentom skladových nehnuteľností, menovala Noru Hategan na pozíciu Business Development Manager.
Nora Hategan nastúpila do P3 v roku 2010 ako leasing manažérka a v rámci svojej pozície pomáhala budovať pobočku spoločnosti v Bukurešti. Podieľala sa na všetkých aspektoch činnosti firmy s cieľom posilniť jej pôsobenie v rámci Rumunska. Úzko pritom spolupracovala s radou medzinárodných spoločností zo sektora skladovania, automobilového priemyslu či maloobchodu.
Pred nástupom do P3 pracovala Nora Hategan v predajnom oddelení poradenskej spoločnosti a v médiách. Na Sheffieldskej univerzite získala magisterský titul v odbore medzinárodný obchod a okrem rodnej rumunštiny taktiež plynule hovorí anglicky a francúzsky.
Výkonný riaditeľ P3 Ian Worboys k jej povýšeniu poznamenal: „Nora Hategan nás zaujala svojim proaktívnym a dynamickým prístupom pri budovaní pobočky P3 v Rumunsku. Pre prácu v tejto pozícii disponuje ideálnymi zručnosťami a ja osobne som rád, že túto novú výzvu prijala. Prispeje tak k ďalšiemu rozvoju medzinárodného biznisu spoločnosti P3.“