22. 8. 2013

 CCC obnovuje nájomnú zmluvu na 10 900 metrov štvorcových v Prologis Parku Wrocław IV Vedúci výrobca obuvi obnovuje vzťahy s Prologisom

„Keď zákazník potrebuje distribuovať svoj tovar naprieč polovicou Európy, je úplne zásadné, aby si zvolil dôveryhodného a profesionálneho partnera, ktorý naplní jeho potreby a očakávania,” povedala Magdalena Kostjan, manažerka pronájmu pre Prologis Poľsko.
„Spoločne so strategickým cieľom rozšíriť sieť pôsobenia za poľskými hranicami, sa CCC SA rozhodol zostať v Prologis Parku Wroclaw IV, predovšetkým kvôli jeho perfektnej lokalite, modernému vybaveniu a stabilným vzťahom s Prologisom. Je to celkom určite najlepšia voľba, ktorá nám dáva možnosť v pokoji sa sústrediť na rozvoj CCC SA a jeho logistické operácie,” povedal Sylwester Szymczak, riaditel´ logistiky CCC SA.
Prologis Park Wrocław IV zahŕňa tri budovy so skladovacími a kancelárskymi priestormi s celkovou veľkosťou 50 000 metrov štvorcových. Park taktiež ponúka potenciálne rozšírenie až o ďalších 35 000 metrov štvorcových. Ďalšími súčasnými nájomníkmi sú spoločnosti GEFCO, Hi Logistic a Yusen Logistics.
Park je strategicky umiestnený na diaľnici A4 (Berlín - Wrocław - Krakov - Ukrajina) v Kąty Wrocławskie, 35 kilometrov od Varšavy a 20 kilometrov od Bielany Junction. Západný mestký okruh mesta Wroclaw je tiež neďaleko.
S portfóliom s celkovou ponukou viac ako 1,9 millióna metrov štvorcových, je Prologis najväčším vlastníkom a prevádzkovateľom distribučných priestorov v Poľsku (od júna 2013).