10. 9. 2013

 Euro-net expanduje v Prologis Parku Janki na 58 500 metrov štvorcových
Klient rozšíril prenajímaný priestor o 9 300 metrov štvorcových


VARŠAVA – 10. septembra 2013 – Prologis, Inc., vedúci globálny vlastník, prevádzkovateľ a developer industriálnych nehnuteľností, dnes oznámil, že spoločnosť Euro-net, vlastník maloobchodného reťazca RTV-EURO-AGD, rozšíril prenajímanú plochu v Prologis Parku Janki o 9 300 metrov štvorcových na celkových 58 500 metrov štvorcových v Budovách 1 a 2.
„Prevádzka našich 197 obchodov RTV EURO AGD v 111 mestách naprieč Poľskom spolu s internetovým obchodom Euro.com.pl závisí od hladkej a efektívnej logistiky. Distribučné nehnuteľnosti sú dôležitou súčasťou nášho dodávateľského reťazca, a práve z toho dôvodu sa spoliehame na Prologis, ktorý nám poskytuje služby na vysokej úrovni a strategicky umiestnené nehnuteľnosti, a prispieva tak k nášmu úspechu,“ povedal Andrzej Czarnecki, riaditeľ rozvoja Euro-net.
Kamila Pruk, Leasing manažérka Prologis v Poľsku dodala: „Za posledných päť rokov sa nám podarilo vybudovať s Euro-netom silný vzťah. Počas tohto obdobia spoločnosť rapídne vyrástla a využila všetky výhody, ktoré jej elektronický obchod dáva. Tešíme sa na množstvo ďalších spoločných úspešných rokov.“
Prologis Park Janki pozostáva z troch budov s celkovou rozlohou 98 200 metrov štvorcových moderných distribučných priestorov. Park je umiestnený v Janki, v blízkosti cesty číslo 8, ktorá vedie z Varšavy do Katovíc, približne 15 kilometrov na juhovýchod od centra Varšavy.
Prologis má vo varšavskom regióne sedem distribučných parkov s celkovou rozlohou viac ako 729 000 metrov štvorcových moderných skladovacích plôch. S portfóliom presahujúcim 1,9 milióna metrov štvorcových je Prologis najväčším vlastníkom a prevádzkovateľom industriálnych nehnuteľností v Poľsku (k 30. júnu 2013).