12. 11. 2013

 Prologis Europe spúšťa aplikáciu pre iPhone, ktorá slúži na vyhľadávanie nehnuteľností

Nová aplikácia umožní zákazníkom zo strednej a východnej Európy lokalizovať podľa aktuálnych potrieb logistické nehnuteľnosti spoločnosti Prologis

VARŠAVA – 12. novembra 2013 – Prologis, Inc., vedúci globálny vlastník, prevádzkovateľ a developer industriálnych nehnuteľností dnes oznámil spustenie mobilnej aplikácie pre iPhone určenej zákazníkom a realitným maklérom hľadajúcim nehnuteľnosti v Európe.
Prologis EU App, ktorá je voľne dostupná na stiahnutie v Apple app store, umožní svojim používateľom vyhľadávať a mapovať nehnuteľnosti spoločnosti Prologis v Európe vrátane štátov strednej a východnej Európy. Aplikácie na lokalizáciu najbližšie dostupnej nehnuteľnosti pracuje pomocou systému GPS, a taktiež zobrazuje mapy, fotografie a plán cesty k danému miestu. Aplikácia je bez problémov kompatibilná so softvérom iPhone a používatelia sa tak môžu jednoducho spojiť s relevantným kontaktom prostredníctvom emailu či telefonického hovoru.

„Pretože je pre podnikanie stále viac dôležitá rýchlosť a dostupnosť informácií, došli sme k záveru, že je pre našich zákazníkov dôležité mať neustále prístup k našej obrovskej sieti európskych lokalít“, povedal Philip Dunne, prezident spoločnosti Prologis Europe.

„Sme radi, že s novou aplikáciou budú mať naši zákazníci z regiónu strednej a východnej Európy možnosť objavovať nové možnosti v ďalších častiach Európy. Spustením tejto služby chceme podporiť rast našich zákazníkov a pomôcť im čo najlepšie rozvíjať sieť dodávateľov“, dodal
Ben Bannatyne, výkonný riaditeľ spoločnosti Prologis pre strednú a východnú Európu.

V Európe Prologis vlastní alebo investuje (stopercentně či prostredníctvom spolufinancovania) nehnuteľnosti a rozvíjajúce sa projekty s celkovým výmerom 13,5 milióna metrov štvorcových celkovo v 14 krajinách. V strednej a východnej Európe portfólio spoločnosti Prologis predstavuje 3,6 milióna metrov štvorcových, čo z neho robí vedúceho poskytovateľa distribučných nehnuteľností v regióne (k 30. septembru 2013).

Pre stiahnutie aplikácie navštívte Apple app store a zadajte do vyhľadávača Prologis EU.