13. 11. 2013

 Dachser Slovakia privítala nových zamestnancov – dostali jedinečný kúsok loga
Noví zamestnanci medzinárodného poskytovateľa logistických služieb Dachser Slovakia boli symbolicky prijatí do rodiny Dachser. Každý z nich dostal malý dielik obrovského loga, ktoré je rozdelené medzi všetkých zamestnancov.
Tzv. My Piece of Dachser – Môj kúsok Dachseru, dostávajú noví kolegovia počas prvého roku svojho pôsobenia vo firme. Je symbolom integrácie do tejto rodinnej spoločnosti. „Všetkým našim kolegom na začiatku ich kariéry v Dachser vysvetľujeme našu firemnú filozofiu, takzvanú DACHSER DNA, ktorú by sme im radi vštepili,“ hovorí Ing. Roman Stoličný, Managing Director a člen predstavenstva Dachser Slovakia a.s. „Odlišuje nás od konkurencie, pretože je postavená na integrácii nielen v rámci pobočky či krajiny, ale v rámci celej skupiny. Jedinečná kópia kúsku loga je symbolom jedinečnosti každého nového zamestnanca a toho, že patrí do celkovej štruktúry a vyznáva hodnoty našej skupiny,“ dodáva Stoličný.
Hodnoty Dachseru sú postavené na otvorenosti, rešpekte a lojalite. „Nielen vo vzťahu k ostatným kolegom vo firme, ale aj k zákazníkom charakterizuje zamestnancov Dachseru angažovanosť, stálosť a čestnosť. Majú podnikateľského ducha, odvahu inovovať a správajú sa zodpovedne. Všetky tieto hodnoty tvoria DACHSER DNA,“ uzatvára Roman Stoličný.