13. 12. 2013

 Zákazníci ocenili spoločnosť Prologis pri slávnostnom vyhlásení cien Eurobuild Awards

Prologis Park Sochaczew zvíťazil v kategórii „Warehouse of the Year“. Toto ocenenie získal už druhýkrát za sebou

VARŠAVA – 13. prosince 2013 – Prologis, Inc., vedúci globálny vlastník, prevádzkovateľ a developer industriálnych nehnuteľností, dnes oznámil, že už druhýkrát za sebou získal cenu „Warehouse of the Year“ spoločnosti Eurobuild.
Cena sa udeľuje na základe výsledkov nezávislého prieskumu, ktorý sa realizuje medzi nájomníkmi 19 priemyselných parkov v Poľsku. Spoločnosť Prologis sa stala jednou z niekoľkých spoločností, ktorej parky zákazníci ocenili za zariadenie ako aj poskytované služby.
Roman Skowroński, viceprezident a vedúci manažmentu nehnuteľností spoločnosti Prologis pre strednú a východnú Európu, cenu prevzal počas slávnostného vyhlásenia, ktoré sa konalo vo Varšave 5. decembra.
„Rád by som poďakoval našim zákazníkom za ocenenie úsilia, ktoré náš tím zodpovedný za manažment nehnuteľností vkladá do zlepšovania našich parkov a poskytovania jedinečných služieb zákazníkom,“ povedal Skowroński. „Teší nás, že môžeme podporovať každodenné aktivity našich zákazníkov a sme nesmierne hrdí na získanie tohto ocenenia.“
Prologis Park Sochaczew sa nachádza 50 kilometrov západne od centra Varšavy na východe mesta Sochaczew. Park ponúka priame spojenie s E30 (Varšava – Berlín), a tiež jednoduché spojenie s diaľnicou A2 a cestou 50/705 (Nemecko, Litva). Môže sa pochváliť vlastnou krátkou železničnou traťou, ktorá je napojená na medzinárodnú železničnú trať spájajúcu Berlín a Moskvu.
Park pozostáva zo šiestich budov s celkovou rozlohou 100 000 metrov štvorcových. Spoločnosť Procter & Gamble si prenajímá 38 000 metrov štvorcových v budove DC1 a DC2 a 11 800 metrov štvorcových v budove DC3. Väčšina zostávajúcich priestorov je obsadených spoločnosťami DHL a Pilkington Automotive Poland. Park ponúka možnosť ďalšej výstavby až troch budov s celkovou rozlohou 90 000 metrov štvorcových.