28. 1. 2014

 Transunion rebranduje na Dachser

Španielsky poskytovateľ leteckej a námornej prepravy, spoločnosť Transunion, S.A., aktuálne zavŕšil integráciu do koncernu Dachser a rok po akvizícii sa premenoval. Od 1. januára tohto roku pôsobí na trhu ako Dachser Spain Air & Sea Logistics, S.A.U.

Rebranding sa takisto týka bývalých pobočiek Transunionu v krajinách mimo Španielska. Premenovanie už prebehlo v Turecku (na Dachser Turkey Hava ve Deniz Tasimaciligi A.S.), v Peru (na Dachser Peru S.A.C.) a nové meno nesie i pobočka v Argentíne.
„Oblasť leteckej a námornej prepravy nepozná hranice. Veľkí zákazníci chcú spolupracovať po celom svete s jedným poskytovateľom logistických služieb, ktorý im ponúkne všade rovnaké procesy a rovnaké štandardy kvality,“ hovorí Thomas Reuter, konateľ Dachser Air & Sea Logistics.
„Chceme aj názvom našej firmy ukázať, že patríme do skupiny Dachser s jej 160 pobočkami leteckej a námornej prepravy. Z tejto rozšírenej globálnej siete totiž profitujú v prvom rade zákazníci,“ dodáva Federico Camáñez, generálny riaditeľ Transunionu a od 1. 1. 2014 Country Manager Dachser Spain Air & Sea Logistics, S.A.U.
Dachser kúpil Transunion v januári 2013 po 15 rokoch úspešnej spolupráce. V roku 2012 vytvorila táto spoločnosť s 235 zamestnancami obrat vo výške cca 100 miliónov eur.