27. 2. 2014

 Dachser Slovakia – nové, rýchlejšie dodanie zásielok z východného Slovenska do Maďarska


Dachser, medzinárodný poskytovateľ logistických služieb, spustil dve nové linky zbernej služby z Košíc do maďarských miest Tisszaujvaros a Budapešť. Priame linky spoja všetky významné dopravné uzly v regióne tak, že zásielky z východného Slovenska bude Dachser doručovať do celého Maďarska už do 24 hodín.

„Vďaka novým priamym linkám dokážeme optimalizovať tranzitný čas a dopravné náklady nielen u nás, ale predovšetkým u našich zákazníkov a tým priamo zvýšiť ich konkurenčnú výhodu,“ hovorí Ing. Roman Stoličný, Managing Director a člen predstavenstva Dachser Slovakia. „Verím, že zavedením nových liniek zároveň podporíme i podnikanie a export na východnom Slovensku,“ dodáva.

Dachser disponuje po celej Európe hustou logistickou sieťou pozemných prepráv a dokáže reagovať na zvláštne požiadavky jednotlivých regiónov. „Uvedomujeme si špecifiká maďarského trhu a podnikania v rámci cezhraničnej spolupráce, preto sú pre nás služby ako je napríklad dodanie oproti dobierke či vracanie europaliet samozrejmosťou,“ dopĺňa k priamym linkám do Maďarska Ing. Roman Stoličný. Zavedenie nových spojení je v duchu základných hodnôt spoločnosti Dachser, ktorými sú podnikavosť a odvaha inovovať.