28. 10. 2016

 GEFCO Slovakia plánuje prijať nových zamestnancov do štvrtej víkendovej zmeny ponúka 63 % štandardnej mzdy za dva dni práce
Bratislava, 28. október 2016 – GEFCO Slovakia, ako jeden z popredných lídrov na trhu logistiky, v súčasnosti zamestnáva viac 620 zamestnancov na 10-tich pobočkách po Slovensku. Tento počet by sa však mal už onedlho navýšiť o nových zamestnancov, ktorých spoločnosť plánuje prijať do štvrtej víkendovej zmeny.
Impulzom pre otvorenie štvrtej pracovnej zmeny v trnavskej pobočke GEFCO Slovakia bolo odštartovanie kampane pre nábor na štvrtú pracovnú víkendovú zmenu v PSA Peugeot Citroën v Trnave. „Štvrtá pracovná zmena bude príjemné privyrobenie si pre študentov alebo zamestnancov pracujúcich na čiastočný úväzok. Záujemcovia získajú pri práci cez víkend zaujímavých 63 % zo mzdy, ktorú inak dostanú zamestnanci na ostatných zmenách v priebehu celého pracovného týždňa,“ vysvetľuje Zuzana Staníková, HR manažérka GEFCO Slovakia a dodáva: „zoznam aktuálnych otvorených pozícií je k nahliadnutiu na našich webových stránkach (www.gefco.sk), kde sa uchádzači môžu prihlásiť do výberového konania.“

Štvrtá pracovná zmena ponúka viacero pracovných pozícií
Spoločnosť GEFCO Slovakia plánuje do štvrtej víkendovej zmeny obsadiť viaceré pracovné pozície, najmä však Vodičov vysokozdvižných vozíkov, Skladových operátorov a Vodičov expedície nových vozidiel. Pre potenciálnych zamestnancov môže byť lákadlom voľný pracovný týždeň, keďže pracovná doba štvrtej zmeny je počas víkendov. GEFCO Slovakia záujemcom okrem toho ponúka množstvo benefitov ako 13. plat, možný mesačný bonus, stravné lístky s nadštandardným príspevkom od zamestnávateľa, športovo-relaxačné poukážky, náborový príspevok a mnohé iné. „Všetci záujemcovia sa v priebehu pracovného pohovoru zoznámia s benefitmi, ktoré ponúkame. Verím, že náš sociálny program a zamestnanecké benefity oslovia širokú verejnosť,“ dodáva Staníková.
Spolupráca medzi spoločnosťami GEFCO Slovakia a PSA Peugeot Citroën je úzko prepojená. Kým skupina PSA Peugeot Citroën zastrešuje výrobu nových vozidiel, GEFCO Slovakia zabezpečuje od postavenia trnavskej automobilky logistiku týchto vozidiel.