2. 10. 2017

 K plnej dostavbe Prologis Park Prague-Rudná dôjde už za štyři roky od jeho akvizície.
Prologis postaví budovu na mieru s rozlohou 23 710 metrov štvorcových pre VAFO PRAHA

Praha (2. októbra 2017)
Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, dnes oznámil zahájenie výstavby budovy na mieru s rozlohou 23 710 metrov štvorcových v Prologis Park Prague-Rudná pre českú rodinnú firmu VAFO PRAHA, výrobcu krmiva pre domácich maznáčikov.

Výstavbou budovy 19 dôjde zároveň k naplneniu kapacity parku. Celková rozloha parku je takmer
250 000 štvorcových metrov, ktoré ponúkajú prvotriedne distribúčne priestory.
VAFO, súčasný zákazník spoločnosti Prologis v parku v Rudnej, sa do nových prostorov presunie zo svojho aktuálneho sídla v budove 6. Prenájom budovy 19, ktorý bol sprostredkovaný spoločnosťou
Cushman & Wakefield, začne v druhom kvartáli roku 2018.
„Prologis Park Prague-Rudná sa od septembra roku 2014, kedy sme ho získali, rýchlo zapĺňa. Současný zákazníci expandujú a nový využívajú výhod nadštandarnej infraštruktúry parku aj jeho skvelej dopravnej dostupnosti,” povedal Martin Baláž, riaditeľ pre prenájem a výstavbu společnosti Prologis pre Českú republiku a Slovensko. „Teší nás, že môžeme byť partnerom pre lokálne spoločnosti, ako je VAFO,
a pomáhať im dosahovať ich podnikateľských plánov a ambícií – to je totiž skutočnou mierkou úspechu našej práce."
Nová budova poslúži ako distribučné centrum s mesačným obratom 25 000 paliet krmiva pre domácich maznáčikov. V Českej republike VAFO prevádzkuje tri moderné výrobné podniky. Spoločnosť svoje produkty vyváža do 65 krajín sveta.
Na základe požiadaviek spoločnosti VAFO budú podlahy budovy vybavené systémom pre indukčné navádzanie. Zvyšok objektu bude konstrukčne odpovedať štandardom spoločnosti Prologis a jeho súčasťou budú udržateľné prvky vrátane chladiacich striech a energeticky úsporneho LED osvetlenia.
Prologis Park Prague-Rudná sa nachádza 20 kilometrov od centra Prahy a 12 kilometrov od medzinárodného letiska v Prahe, priamo u zjazdu 5 dialnice D5.
Prologis je s viac ako jedným miliónom metrov štvorcových logistických a priemyselných priestorov vedúcim poskytovateľom distribučných nehnuteľností na území Českej republiky (k 30. júnu 2017).

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9439915

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.