3. 10. 2017

 Dachser odovzdával cenu na Vuelte 2017
Medzinárodná spoločnosť Dachser bola oficiálnym dodávateľom logistických služieb pre prestížne cyklistické preteky Vuelta a sponzorom Ceny tímovej klasifikácie. Cenu spoločnosť odovzdala v priebehu záverečného ceremoniálu tímu Astana Pro. Behom troch týždňov trvania pretekov Dachser úspešne riadil logistické procesy 72. ročníka Vuelty, ktorý sa z hľadiska logistiky ukázal ako obzvlášť náročný.
Po troch intenzívnych týždňoch skončil pretek etapou dlhou 117,6 kilometrov, vedúcou z Arroyomolinosu do Madridu, cieľovej destinácie súťaže 72. ročníka Vuelty. Dachser, ktorý úspešne zabezpečuje logistický chod pretekov už deväť rokov, bol poverený odovzdaním ceny tímovej klasifikácie tímu Astana Pro. Tímu, ktorý behom troch týždňov konania Vuelty predvádzal obdivuhodnú tímovú spoluprácu a obrovské úsilie, obzvlášť od trinástej etapy, kedy sa dostal pred dovtedy vedúci tým Movistar.

Logistika na Vuelte
Aby Dachser zabezpečil úspešnú realizáciu tohto významného cyklistického preteku, musel vyvinúť mimoriadne úsilie – 29 kamiónov s motormi Euro 6, schopnými minimalizovať spotrebu paliva, a viac než 30 profesionálov zabezpečujúcich bezchybný logistický servis. Vozidla poskytnuté spoločnosťou Dachser a prispôsobené pre túto udalosť slúžili po celý čas konania akcie ako zóna pre média, zdravotnícke centrum, miesto pre registráciu pretekárov, pódium a VIP priestory. Tiež boli použité prídavné prívesy pre prepravu ohradenia a ďalších materiálov spoločne s dvoma mraziacimi kamiónmi a kontajnerovou kuchyňou, ktorá bola tiež súčasťou logistického doprovodu. Ako časť svojich sponzorských aktivít na Vuelte 2017 pripravil Dachser na všetkých štartovacích miestach ruletu s cenami pre verejnosť vrátane možnosti exkluzívneho fotografovania pre deti.
Po vzrušujúcom odovzdávaní cien a príhovore na záverečnom ceremoniály za sebou Dachser zanechal jeden z najvýnimočnejších ročníkov súťaže s celkovo 3 321 kilometrami odjazdenými v 21 etapách. Tohto ročníka Vuelty sa zúčastnilo takmer 200 elitných športovcov, ktorí behom troch týždňov pretekov míňali niektoré z hlavných pobočiek Dachser v Španielsku a Francúzku. Medzi nimi medzinárodný dopravní uzol vo Valencii – odkiaľ Dachser v roku 2016 obslúžil 1,8 miliónov zásielok – alebo pobočky na juhu Španielska, ktoré dohromady generovali objem tovaru v hodnote viac než 250 000 ton v rovnakom časovom období.

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9440931

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.