16. 10. 2017

 Prologis dokončil druhú budovu na mieru pre Arvato v poľskom Strykówe
Nový projekt s rozlohou 18 100 metrov štvorcových dokončený mesiac pred plánovaným termínom
Varšava (16. októbra 2017)


Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, dnes oznámil dokončenie budovy na mieru (BTS) s rozlohou 18 100 metrov štvorcových pre spoločnosť Arvato Polska, popredného poskytovateľa komplexných outsourcingových služieb, v Prologis Park Stryków.
Novou výstavbou, ktorá bola dokončená pred plánovaným termínom, nadväzuje Prologis na predchádzajúcu zákazku pre Arvato Polska z roku 2016. V súčasnej dobe si spoločnosť v Prologis Park Stryków prenajíma 40 400 metrov štvorcových (vrátane existujúcich priestorov).
„Je to už druhá budova v Prologis Park Stryków, ktorú sme vytvorili na mieru špecifickým potrebám spoločnosti Arvato Polska. Spokojnosť s našou doterajšou vzájomnou spoluprácou a vynikajúca poloha parku v oblasti stredného Poľska povzbudila klienta, aby tu ďalej rozvíjal svoje podnikanie. Nová budova bola postavená na mieru zákazníkovi spoločnosti Arvato Polska z odvetvia módneho priemyslu. Spevnili sme podlahy, pridali sme dodatočné osvetlenie do pracovných priestorov a upravili konštrukciu pre inštaláciu medziposchodí,“ povedala Ewa Zawadzka, viceprezidentka a riaditeľka spoločnosti Prologis pre výstavbu v Poľsku.
V súlade so stratégiou trvalo udržateľného rozvoja spoločnosti Prologis prešla nová budova procesom akreditácie BREEAM. Prvotriedny logistický priestor je vybavený LED osvetlením a inteligentným meracím systémom. Testovanie vzduchotesnosti a tepelnej izolácie zabezpečili maximálnu energetickú efektivitu budovy.
Prologis Park Stryków má aktuálne celkovú plochu 40 400 metrov štvorcových. Nachádza sa len kilometer od kríženia dvoch hlavných diaľnic – A1/E75 (Gdaňsk–Viedeň) a A2/E30 (Berlín–Moskva). Cestná infraštruktúra umožňuje bezproblémové spojenie s metropolitnou oblasťou Lodže aj celým zvyškom krajiny. Konečná rozloha parku bude činiť celkovo 78 800 metrov štvorcových.
Prologis aktívne pôsobí v štyroch krajinách strednej a východnej Európy. S portfóliom s rozlohou 4,7 milióna metrov štvorcových v tomto regióne zastáva pozíciu vedúceho poskytovateľa distribučných nehnuteľností (k 30. júnu 2017).

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9480527

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.