27. 4. 2018

 Prologis rozohral prvý futbalový turnaj v Parku Bratislava

Bratislava (27. apríla 2018)
Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, usporiadal historicky prvý turnaj
v malom futbale vo svojom parku Prologis Park Bratislava. O titul si za krásneho jarného počasia zahralo deväť tímov zložených zo zákazníkov a zamestnancov spoločnosti.
Víťazom turnaja sa stalo mužstvo DHL, druhý stupienok víťazov obsadil tím Spandex a na treťom sa umiestnila reprezentácia spoločnosti Schenker. V rámci turnaja boli ocenení aj najlepší strelci a brankár.
Turnaj v Bratislave nadväzuje na úspech štyroch uplynulých ročníkov obdobnej akcie organizovanej
v Maďarsku. Zatiaľ posledná, štvrtá, maďarská edícia futbalového súboja prebehla v septembri 2017
v nedávno otvorenom rekreačnom areáli v Prologis Park-Gyál za rekordnej účasti 12 tímov.
Spoločnosť Prologis za účelom propagácie a podpory zdravého životného štýlu podobné „relaxačné zóny" vo svojich parkoch v regióne strednej a východnej Európy (CEE) buduje, kdekoľvek to ich dispozície umožňujú. Cieľom je sprostredkovať zamestnancom parkov a členom komunít, v ktorých sa nachádzajú, benefity vonkajších aktivít, ako sú šport alebo pikniky. Súčasťou rekreačných areálov sú ihriská na malý futbal, beachvolejbalové kurty, crossfitové zóny alebo zázemie pre grilovanie, ktoré môžu zamestnanci parkov využívať na tréning aj stretávanie. V priebehu roka sa v nich odohráva tiež rad športových udalostí.
„Z pozitívnej odozvy zákazníkov na náš prvý slovenský turnaj v malom futbale sme nadšení, rovnako tak
z vysokej účasti deviatich tímov. O skvelú atmosféru sa postarali aj ich fanúšikovia a verím, že si všetci deň strávený vonku naozaj užili,“ povedal Anton Brath, riaditeľ správy nehnuteľností spoločnosti Prologis na Slovensku. „Vďaka energii všetkých zúčastnených, nadšenie pre hru a športovému duchu bol prvý ročník turnaja naozaj vydarený.“
S aktívnym pôsobením v štyroch krajinách regiónu a portfóliu s celkovou rozlohou 4,3 milióna metrov štvorcových je Prologis popredným poskytovateľom distribučných nehnuteľností v strednej a východnej Európe.