12. 11. 2018

 Viac ako 8 000 používateľov využilo mobilnú aplikáciu IDS BK za prvý mesiac

Bratislavská integrovaná doprava spustila 1. októbra mobilnú aplikáciu IDS BK. Aplikácia ponúka jednoduché a šikovné cestovanie po novom v Integrovanom dopravnom systéme v Bratislavskom kraji. Už mesiac aplikácia IDS BK ponúka cestujúcim ako jediná na Slovensku nákup cestovných lístkov, vyhľadávanie kombinácií spojení a cestovné poriadky všetkých liniek v IDS BK.

  • mobilná aplikácia IDS BK je jediná na Slovensku, prostredníctvom ktorej si používateľ kúpi cestovný lístok IDS BK, vyhľadá spoje a cestovné poriadky liniek IDS BK
  • za prvý mesiac si cestujúci zakúpili vyše 23 000 cestovných lístkov
  • medzi najobľúbenejšie cestovné lístky patria základné s časovou platnosťou 15 minút

Za prvý mesiac sa do mobilnej aplikácie IDS BK zaregistrovalo viac ako 8000 užívateľov. Za prvý mesiac bolo predaných prostredníctvom mobilnej aplikácie IDS BK 23 870 ks a ich počet denne rastie.
áciu používajú cestujúci najmä na hľadanie spojení a na nákup cestovných lístkov. Medzi najobľúbenejšie patria základné cestovné lístky s časovou platnosťou 15 minút, ktorých bolo predaných vyše 11 200 ks. To predstavuje 47 % z celkového počtu predaných cestovných lístkov. Až 92% používateľov uprednostňuje nákup cestovných lístkov z kreditu v aplikácii.
„Naším cieľom je ukázať cestujúcim, aké výhodné a jednoduché je cestovanie integrovanou dopravou v Bratislavskom kraji. Už po prvom mesiaci používania možno povedať, že mobilná aplikácia IDS BK výrazne prispela k rozšíreniu využívania verejnej dopravy v rámci Bratislavského kraja. Prvý mesiac predaja prostredníctvom mobilnej aplikácie je o 40 % úspešnejší oproti obdobiu, kedy bol spustený predaj elektronických lístkov. Mobilná aplikácia IDS BK je ďalším krokom k skvalitneniu integrovanej dopravy, ktorá je dnes atraktívnou alternatívou voči individuálnej doprave,“ povedala generálna riaditeľka Bratislavskej integrovanej dopravy Zuzana Horčíková.
Mobilná aplikácia IDS BK ponúka cestujúcim jednoduché a šikovné cestovanie. S aplikáciou IDS BK má používateľ po ruke všetko potrebné pre cestovanie. Od spustenia mobilnej aplikácie IDS BK sa v systéme fungovania, ale aj databáze nevyskytli žiadne zásadné nedostatky. Bratislavská integrovaná doprava mobilnú aplikáciu IDS BK pravidelne aktualizuje a zlepšuje jej funkcionalitu podľa pripomienok jej používateľov a cestujúcich.

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9440947

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.