13. 1. 2020

systemy logistiky logo male

sl januar 2020 1Benzina má na Slovensku už desať čerpacích staníc

Benzina má za sebou úspešný rok, a to aj na Slovensku, kde sa vrátila po pätnástich rokoch. Minulý rok uzatvorila s desiatimi čerpacími stanicami. Tie sú v Malackách, Holiciach pri Dunajskej Strede, Lužiankach pri Nitre, Šelpiciach pri Trnave, Šuranoch pri Nových Zámkov, Strečne, Tesárskych Mlyňanoch a Senci. Ďalšie dve stanice sú samoobslužné. Nachádzajú sa v Banskej Bystrici a Košiciach.

„Teší nás, že sme splnili náš plán mať desať čerpacích staníc. Stále však platí, že dôležitejšie ako vysoké tempo rozvoja je pre nás dodržanie naplánovaného obchodného modelu,“ hovorí Tomasz Wiatrak, predseda predstavenstva skupiny Unipetrol, do ktorej patrí aj Benzina, V tomto roku bude Benzina v rozširovaní počtu čerpacích staníc pokračovať. Zameria sa takisto na modernizáciu interiérov a rozširovanie sortimentu tovaru a služieb na existujúcich staniciach.

Dve samoobslužné čerpacie stanice Benzina v Banskej Bystrici a Košiciach už začiatkom tohto roka prejdú kompletnou rekonštrukciou, pričom cieľom je realizovať nový koncept Benzina Expres. Aj na týchto staniciach budú vodičom k dispozícii kompletný sortiment aditivovaných palív Efecta a Verva.