Názov: Optimalizace v logistice: Logistika za adekvátní náklady
Autor: Adriana Weberová
Zdroj: Systémy logistiky, 4/2013, str. 18-19
Vydavateľ: ATOZ Marketing Services, spol. s r. o.
ISSN: 1214-4827
Jazyk: český
Anotácia: Cieľom optimalizácie v logistike je maximálne zefektívnenie logistického systému. Zásadnou časťou prípravnej fázy je realizácia kvalitnej analýzy súčasného stavu. Výstupy analýzy sú potom podkladom pre ďalšie fázy optimalizačného procesu. Prax ukazuje záujem o čiastkovú optimalizáciu, t. j riešenie čiastkového problému, nie celého systému ako celku. Prax tiež potvrdzuje, že ak optimalizáciu realizuje externá firma, tá by mala realizovať aj analýzu súčasného stavu potrebnú pre optimalizáciu. Eliminuje sa tým skreslený pohľad a zaužívaný stereotyp v riešenej firme.
Kľúčové slová: logistika, optimalizácia, analýza, projekt
Spracoval: doc. Ing. Vladimír Konečný, PhD., KCMD, ŽU v Žiline
Zaradené: september 2013

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9439489

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.