Názov: Großauftrag von Renault. (Veľká objednávka od Renault-u).
Autor: www.ehharms.de, www.logports.de, www.renault.de
Zdroj: LOGISTICS PILOT – Das Magazin für die Wirtschaft und Transport, Nr. 4,  August 2006, s. 30
Vydavateľ: Bremische Hafenvertretung (BHV), Word Trade Center, D-28 195 Bremen, Birkenstraße 15, Deutschland
ISSN: 1403-2756
Jazyk: nemecký
Anotácia: Sieťový systém E. H. Harms Automobile-Logistics vykonáva  logistikou ročne okolo 17.000 málo jazdených automobilov značky Renault. Tie vrátené automobily od nájomcu a lízingovej spoločnosti v celom Nemecku sa prepravujú na automobilový terminál Duisburg a tam sa pripravujú na ich konečný predaj.  K tomu patrí popri kontrole aj dôkladné vyčistenie vo vnútri a na vonkajšej strane, tiež oprava prípadnej malej škody na laku, čalúnenia alebo diskov kolesa. Hneď po tom sa postará E. H. Harms pre  rozsiahlu spoločnú distribúciu do obchodnej siete v pobočkách obchodnej organizácie Renault.
Kľúčové slová: sieťový systém, logistika, lízingová spoločnosť, automobilový terminál, distribúcia do obchodnej siete, Renault.
Spracoval: Ing. Bronislav Kováč - Žilinská univerzita, Katedra CMD
Zaradené: október 2006

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9442065

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.