14. 12. 2023
reliant logo male
december 2023 5GXO realizuje špičkový pilotní projekt s humanoidním robotem

Společnost GXO Logistics včera oznámila, že provádí pilotní testování humanoidního robota "Digit" společnosti Agility Robotics. Robot je testován na logistických úkolech v závodě společnosti SPANX ve městě Flowery Branch ve státě Georgia, kde společnost GXO řídí skladové operace pro objednávky této globální značky dámské módy přímo pro spotřebitele a v kamenných obchodech.

„Jsme nadšeni, že můžeme společně se společností Agility učinit tento průkopnický krok ve vývoji technologií ve skladovém provozu,“ řekl Adrian Stoch, ředitel automatizace společnosti GXO. „Jako lídr v oblasti inovací spolupracuje společnost GXO s globálními technologickými společnostmi na vývoji a zavádění technologií, které našim zákazníkům pomohou zvýšit bezpečnost, efektivitu, produktivitu a zapojení zaměstnanců v jejich provozech dodavatelského řetězce.“

Zobraziť celý článok.

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9497453

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.