Názov: Základy balenia potravín
Autor: Igor Kačeňák
Vydavateľ: Vydavateľstvo ARM 333
ISBN: 80-967945-6-6
Jazyk: slovenský
Anotácia: vysokoškolská učebnica zaoberajúca sa problematikou balenia potravín
Všeobecné otázky obalovej techniky, obalové prostriedky, ochrana potravín obalom - obal a potraviny, cudzorodé látky a obaly, baliaca technika - stroje a zariadenia, smery rozvoja obalovej techniky
Kľúčové slová: EAN kód
Spracoval: Marianna Revallová, EAN SLOVAKIA
Zaradené: november 2003

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9487031

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.