26.2.2009

Pekný deň!
Pán Miloš Poliak - zdravím Vás v prílohe  zasielam trochu podrobnejší popis o uvedenom probléme. Žiadam Vás ako odborníka o pomoc, nakoľko sa množia nedostatky v kurzoch autoškôl, ich vykazovaní a kvalite výcviku.
Bol by som povďačný za Váš odborný názor, ako aj jeho prípadné uverejnenie na stránke logistického monitoru a stránke slovenskej komory výcvikových zariadení autoškôl "skvza.sk".

Ing. Milan Janda
ObÚ CDaPK v Žiline


Odpoveď:

Zdravím Vás,
ja si taktiež myslím, že inštruktori autoškôl podliehajú zákonu č. 462/2007 Z.z. podľa § 2 ods. 4 - "Mobilný zamestnanec podľa odseku 3 písm. a) na účely tohto zákona je zamestnanec v doprave, ktorý ako člen cestujúceho personálu poskytuje služby cestujúcim...", pretože inštruktor poskytuje počas prepravy službu vzdelávanie.

Uvedený problém budem ďalej konzultovať s IP v Žiline.

S pozdravom,
Ing. Miloš Poliak, PhD.
Žilinská univerzita v Žiline
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9487126

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.